Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Η απεργία αποχή συνεχίζεται κανονικά! Σπάμε το φόβο και την τρομοκρατία, συνεχίζουμε το μαζικό ανυποχώρητο αγώνα!


Ψηφίστηκε ομόφωνα από το Γενικό συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Απεργία-Αποχή από την εσωτερική-εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων που διαλύει το Δημόσιο σχολείο και τη δημοκρατική - παιδαγωγική του λειτουργία.

Η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν η ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ ορίστηκε για τις 22 Ιανουαρίου 2022. Προφανώς το ΥΠΑΙΘ θα προσπαθήσει να φέρει την εκδίκαση νωρίτερα, όμως αυτή τη στιγμή η ημερομηνία είναι για αρχές του 2022.

Μέχρι την εκδίκαση της έφεσης είναι σε ισχύ η απεργία αποχή.
Καλούμε όσους και όσες εκπαιδευτικούς δεν έχουν υπογράψει απεργία αποχή, να το κάνουν τώρα, να συνταχτούν με τη μεγαλειώδη μάχη της εκπαίδευσης! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Οι εκπαιδευτικοί της τάξης κρατάμε όρθιο το δημόσιο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια, εν μέσω μνημονίων, φτώχειας, πανδημίας, σεισμών και πυρκαγιών. Η απάντηση στα προβλήματα από την Κεραμέως και την κυβέρνηση της ΝΔ είναι ο αυταρχισμός, οι προσφυγές στα δικαστήρια και οι εκβιασμοί!

Ως AAK/Παρεμβάσεις προτείνουμε τη συνέχιση του μαζικού και ανυποχώρητου αγώνα με:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 6/10 μαζί με Συλλόγους, ΕΛΜΕ και τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες.

- Κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ από τη ΔΟΕ την Δευτέρα 11/10, με πανεκπαιδευτικό χαρακτήρα που θα σηματοδοτήσει κεντρικό πολιτικό γεγονός με γονείς, μαθητές, φοιτητές. Η ΑΔΕΔΥ άμεσα να μπει στην απεργία για δυναμική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργιακή κινητοποίηση.

- Κοινή συμπόρευση πανεργατικού χαρακτήρα και αγωνιστικών-απεργιακών κινητοποιήσεων, με Ομοσπονδίες σε Υγεία, Ενέργεια, Εκπαίδευση κλπ, για την αποτροπή της εφαρμογής των αντιλαϊκών νόμων στις πλάτες των εργαζομένων και του λαού.

- Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και άμεση συσπείρωση σε κάθε σύλλογο. Συμμετέχουμε μαζικά στην Απεργία-Αποχή.

- Κινητοποίηση την ημέρα εκδίκασης της έφεσης

- Γενική απεργία τον Οκτώβρη για την ανατροπή του νόμου Χατζηδάκη, για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις σε Υγεία Παιδεία, ασφάλιση περιβάλλον (ενδεικτική ημερομηνία η 21/10 για να διευρύνουμε την πανυγειονομική σε πανεργατική απεργία)

- Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι να ανατραπεί ο νόμος και να δοθούν αποφασιστικά πλήγματα στην αντεργατική πολιτική.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ

Προχωράμε μαζικά και ανυποχώρητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου