Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ά(χ)ριστα το ΥΠΑΙΘ στην "αξιολόγηση" πτώσης οροφής! - Μετά την Πυλαία, έπεσε οροφή σε δημοτικό της Νέας Ιωνίας!

Λίγες μέρες μετά την κατάρρευση της ψευδοροφής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας, όπου δεν θρηνήσαμε θύματα χάρη στην παρατηρητικότητα της εκπαιδευτικού της ΣΤ' τάξης, ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό, αυτή τη φορά σε σχολείο της Αθήνας, έρχεται να επισημάνει την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα περισσότερα σχολικά κτίρια της χώρας, με την κυβερνητική πολιτική να ...αξιολογείται αρνητικά και να παίρνει «κάτω από τη βάση».Εικόνες ντροπής έρχονται από ένα ακόμη σχολείο της χώρας - «Στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας του 7ου δημοτικού Νέας Ιωνίας το υπουργείο παιδείας παίρνει μηδέν»



Πρόκειται για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας όπου κομμάτι της οροφής στην αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων ξεκόλλησε και έπεσε στο πάτωμα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

«Άλλο ένα σχολείο προστέθηκε στη λίστα των….. ''σύγχρονων'' σχολείων και αξιολογείται ως ακατάλληλο για μαθητές και εκπαιδευτικούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», σημειώνοντας πως νωρίς το πρωί οι εκπαιδευτικοί του 7ου δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας αντίκρισαν την ...πεσμένη οροφή της αίθουσας.

Στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας του 7ου δημοτικού Νέας Ιωνίας το υπουργείο παιδείας παίρνει μηδέν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος των εκπαιδευτικών.

orofi-sxoleio-nea_ionia


πηγή: https://www.blogger.com/blog/post/edit/2072692617472600547/4972476440702389736

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου