Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αποτελέσματα εκλογών για νέο ΔΣ και ΕΕ Μήνυμα αντίστασης και αγώνα η άνοδος της ΑΑΚ και η πτώση των παρατάξεων της συγκυβέρνησης


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»

           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν στις εκλογές του Συλλόγου μας αναδεικνύοντας την ΑΑΚ και πάλι σε πρώτη δύναμη και με αυξημένα ποσοστά. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης και αγώνα. Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν για άλλη μια φορά μήνυμα ανατροπής και στήριξαν το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού ταξικού συνδικαλισμού κόντρα στις τεράστιες πιέσεις της υποταγής και του κυβερνητισμού. Θετική εξέλιξη θεωρούμε την πτώση των παρατάξεων της συγκυβέρνησης ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ/ΠΑΣΚ με αποτέλεσμα η ΔΑΚΕ να χάσει μία έδρα στο ΔΣ και η ΔΗΣΥ/ΠΑΣΚ να μην εκλέξει για μια ακόμα φορά εκπρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο παρατάξεις αρνήθηκαν να τοποθετηθούν στη ΓΣ έστω και σε ένα ζητήματα της ημερήσιας διάταξης.


Γνωρίζουμε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δε φέρνουν τις μεγάλες ανατροπές που έχουμε ανάγκη στην περίοδο. Η συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες του σωματείου, τις Γενικές Συνελεύσεις, τις Επιτροπές αγώνα είναι πρωταρχικό. Η ΓΣ υπερψήφισε τα πεπραγμένα του απερχόμενου ΔΣ και πήρε αγωνιστικές αποφάσεις για τη δράση του σωματείου.

Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω: Δεκέμβριος 2014

Νοέμβριος 2013

Συγκριτικά

Ψήφισαν


942

919

+23

Άκυρα Λευκά

66

76


-10
Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση (Παρεμβάσεις)

459 (4 έδρες)

412 (4 έδρες)

+47

ΔΑΚΕ

145 (1 έδρα)

165 (2 έδρες)

-20

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ

134 (1 έδρα)

91 (1 έδρα)

+43

Πειρατές

54 (1 έδρα)

90 (-έδρα)

-36

ΠΑΣΚ

41 (- έδρα)

55 (- έδρα)

-14
Ε.Ρ.Α.

43 (-έδρα)

30(-έδρα)

+13


Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να προασπίζει αταλάντευτα και μαχητικά τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων, του λαού, της δημόσιας εκπαίδευσης, δε θα κάνει τεμενάδες στη διοίκηση και την κυβέρνηση, δε θα είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Θα συνεχίζει να οργανώνει, να συντονίζει, να πρωτοστατεί σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες, μέσα από τις Γ.Σ., την επιτροπή αγώνα ενάντια στα μνημόνια, την ΕΕ και το ΔΝΤ, το κεφάλαιο και την κυβέρνηση και κάθε διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Για να κάνουμε το σύλλογο συλλογικότητα

Για δυνατούς συλλόγους διδασκόντων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου