Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΟΛΟΙ Την Τετάρτη 7/10/2020 ώρα 10π.μ. στο Εφετείο - Συνολική καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»





ΟΛΟΙ Την Τετάρτη 7/10/2020 ώρα 10π.μ. στο Εφετείο 

Συνολική καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» 

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, 

δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον 

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στις 18/9 από τάγμα θανάτου της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η δίκη που καθυστέρησε απαράδεκτα επί επτά χρόνια, φτάνει στο τέλος της και την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, αναμένεται να νακοινωθεί η τελική απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, έπειτα από 5,5 χρόνια από την έναρξή της.. 

Η δολοφονία του Πάυλου Φύσσα ήταν μέρος της συλλογικής οργανωμένης καθοδηγημένης δράσης της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, , ο εγκληματικός χαρακτήρας της οποίας επιβεβαιώνεται από τη συγκρότηση ταγμάτων εφόδου, από τις επιθέσεις σε μέλη του αντιφασιστικού και εργατικού κινήματος όπως η απόπειρα ανθρωποκτονίας μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και σε βάρος μεταναστών/προσφύγων, με τραγικότερες περιπτώσεις τη ρατσιστική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου της και τη δολοφονία του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν και όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα της Χ.Α. 

Με την τεράστια ευθύνη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων από τη ΝΔ ως τον ΣΥΡΙΖΑ, η δίκη τράβηξε πάνω από 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζουν να σπέρνουν ναζιστικό δηλητήριο, ενώ οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα αναδεικνύονται ως ασπίδα προστασίας του ηγετικού πυρήνα των χρυσαυγιτών. Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία χωρίς καμία δυσκολία, με "fast track" διαδικασίες βγαίνουν παράνομες οι απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων, προχωρούν πλειστηριασμοί σπιτιών των λαϊκών οικογενειών προχωρούν και δικαστικές υποθέσεις εναντίων συνδικαλιστών και αγωνιστών του κινήματος. 

Το πολιτικό-κοινωνικό σύστημα, που τρέφει το φασισμό και καλύπτει τις τραμπούκικες εγκληματικές δράσεις της συμμορίας, επιζητά οι φασίστες να πέσουν στα μαλακά. 

Aπαιτούμε την τιμωρία των ναζί δολοφόνων και παλεύουμε να απομονωθούν οι διάφορες φασιστικές ομάδες που ξεφυτρώνουν και όπως και η Χ.Α. συγκροτούν σύγχρονα τάγματα εφόδου και δρουν ενάντια σε αγωνιστές , σε πρόσφυγες, σε αντιφασίστες και σε κάθε «διαφορετικό» άνθρωπο Αγωνιζόμαστε για να αποκρουστούν κα να εξαληφθούν οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές, ρατσιστικές αντιλήψεις και το δηλητήριο του μίσους των μισανθρωπικών αντιλήψεών τους που ποτίζει συνειδήσεις. Η απάθεια και αδιαφορία απέναντι στην άνοδο αυτών των αντιλήψεων και στην εξάπλωση των φασιστικών επιθέσεων είναι καταστροφική. Για αυτό δεν σιωπούμε. 

Οι εκπαιδευτικοί και η νεολαία θα δυναμώσουμε μέσα σε κάθε τάξη, σε κάθε διδασκαλία, σε κάθε γιορτασμό, σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε κοινωνική συναναστροφή, την πάλη μας ενάντια στις φασιστικές ιδέες, το ναζισμό και τις πρακτικές τους. 

Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε ενάντια στη μισαλλοδοξία, τη βία του ρατσισμού και την ξενοφοβία που επιχειρούν να εγκαταστήσουν στον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας οι ναζιστικές οργανώσεις. 

Η δίκη μπορεί να φτάνει στο τέλος της όμως ο αγώνας του λαού ενάντια στο φασιστικό έκτρωμα, η πάλη για να απομονωθούν από κάθε γειτονιά από κάθε χώρο δουλειάς οι φασίστες τώρα δυναμώνει! Οι μάχες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα, κόντρα στους φασίστες, κατάφεραν να τους απομονώσουν σε γειτονιές, σχολεία, σχολές και χώρους δουλειάς, να συμβάλλουν και στην εκλογική συρρίκνωση των δολοφόνων, ναζιστών της ΧΑ. Δεν επαναπαυόμαστε! 

Έχουμε τη δύναμη να απομονώσουμε τη ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή, τα διάφορα φασιστικά μορφώματα με αγώνες μαχητικούς που στοχεύουν την αιτία που τα τροφοδοτεί και διαμορφώνει το έδαφος για την ανάπτυξή τους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων. 

Δεν θα επιτρέψουμε στους εντολοδόχους του μίσους να μολύνουν την εκπαίδευση. 

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τη δημοκρατία ενάντια στο Καλούμε σε μαζική συμμετοχή 

Την Τετάρτη 7/10/2020 ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής. 

Η ΔΟΕ έχει κηρύξει 3ωρη, επιπλέον, στάση εργασίας από ώρα 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. προσθετική στη στάση που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου