Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πέμπτη 3/12, τακτική ΓΣ του συλλόγου


 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»
 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.


ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Μη μετατρέπεις τον εαυτό σου απλώς σε ψηφοφόρο όπως σε θέλουν:
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ!

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, εσύ που προβληματίζεσαι, βλέπεις, ακούς, εξοργίζεσαι, αλλά συνήθως σιωπάς ή ψιθυρίζεις ή απλά συνηθίζεις με όλα όσα γίνονται γύρω σου, με όλα όσα βλέπεις κι ανέχεσαι… Για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες στιγμές που σώπασες… Έλα στη Γενική Συνέλευση... Έλα να βρεθούμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε και να χαράξουμε μαζί τα επόμενα βήματα. Πάρε το λόγο θαρρετά και έκφρασε τις ανησυχίες και τις απόψεις σου. Το βήμα της Γενικής Συνέλευσης ανήκει σε όλες και σε όλους μας και όχι μονάχα στους συνδικαλιστές.




Ναι, η εποχή είναι πολύ δύσκολη. Αλλά γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας θα καθοριστεί από τις μάχες του σήμερα, πρέπει το μπλοκ του Αγώνα να βρει την ενότητα και την αγωνιστικότητά του, να ξαναβρεί την αισιοδοξία. Να βρει τους τρόπους και τις μορφές να ξαναβγεί στο προσκήνιο, να ξαναγίνει ο πρωταγωνιστής των ημερών.

O φόβος μας τους ευνοεί, η ακινησία μας τους θρέφει. Αντέχουμε να μας λεηλατούν χωρίς να φρενάρουν πουθενά; Αντέχουμε τη ζωή επί πιστώσει;
Οι εργαζόμενοι έχουμε κι άλλη λύση από την υποταγή και την απογοήτευση. Τώρα που τα επί δεκαετίες ιδεολογήματα καταρρέουν, να συναντηθούμε με όλες τις ζωντανές δυνάμεις των εργαζομένων σε αποφασιστικούς μαχητικούς συντονισμένους αγώνες.

Για να πληρώσουν την κρίση από τα κέρδη τους αυτοί που τη δημιούργησαν. Για να διεκδικήσουμε από τον πλούτο ότι μας έκλεψαν, ότι μας ανήκει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου