Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γαλαζοπράσινα ιατρικά ρουσφέτια. Δείτε βίντεο με συνέντευξη του Π. Παπανικολάου, μέλος του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου




Για πρωτοφανή ρουσφετολογική προσπάθεια να βολέψει τους πολιτικούς της φίλους κατήγγειλε την δικομματική κυβέρνηση ο Πάνος Παπανικολάου μέλος του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου,σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», με αφορμή το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει στη  βουλή ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.
«Στα τριάντα ένα χρόνια που ασχολούμαι με το υγειονομικό κίνημα, τέτοιο απροκάλυπτο συνονθύλευμα ρουσφετολογικών διατάξεων δεν έχω ξαναδεί στο υπουργείο υγείας ποτέ»,τόνισε, χαρακτηρίζοντας  τα τριάντα άρθρα του νομοσχεδίου ένα σύνολο παραγγελιών από συγκεκριμένες ομάδες πίεσης για την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων σε βάρος των υπολοίπων γιατρών και των ασθενών.Πως τα άρθρα του νομοσχεδίου είναι «σαν να ανακοινώνουνε μια λίστα με γαλαζοπράσινα ιατρικά ρουσφέτια με καθαρά ιδιοτελή κίνητρα από την αρχή μέχρι το τέλος,χωρίς να γράφουν τα ονοματεπώνυμα» και πως όλοι οι ιατρικοί φορείς αντιτίθεται σε αυτό το τερατούργημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου