Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 και 7 Νοέμβρη


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»
           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Γενικός ξεσηκωμός
Λουκέτο παντού
48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 και 7 Νοέμβρη
Συνεχίζουμε μέχρι να τους ανατρέψουμε

Η τρόικα εσωτερικού (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) συναποφάσισε και ψηφίζει στη Βουλή το 3o Μνημόνιο της κοινωνικής λεηλασίας και βαρβαρότητας.
Θέλουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα της εξόντωσης του λαού και να φέρουν σε πέρας την αποστολή που ανέλαβαν από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική ολιγαρχία (τράπεζες και μεγαλοεργοδότες) που κερδίζουν από τα μέτρα.

…αν δεν τους σταματήσουμε δε θα σταματήσουν το έργο της καταστροφής! Η μάχη αυτή είναι η μάχη της επιβίωσης ενάντια στην απόλυτη εξαθλίωση μας
Τώρα πρέπει να σημάνει συναγερμός – να μην αφήσουμε να αρχίσουν και να τελειώσουν οι αντιδράσεις στη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Τώρα οφείλει το εργατικό κίνημα να
ξεκινήσει Γενική πολιτική απεργία διαρκείας και να δηλώσει ότι δε θα σταματήσει ακόμα και αν οι άθλιοι πολιτικοί νάνοι ψηφίσουν τα μέτρα στις 7/11.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, με τη μορφή 48ωρων  επαναλαμβανόμενων

-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ υπουργείων, δήμων, σχολείων και κεντρικών υπηρεσιών
-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ σε όλες τις μεγάλες πόλεις
-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΛΑΪΚΗ-ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, από τη Δευτέρα με σύνθημα «Δε φεύγουμε, αν δε φύγουν αυτοί με τα μνημόνια και το χρέος τους!».

Στόχος μας :
η ΑΝΑΤΡΟΠΗ των μέτρων και της συγκυβέρνησης – ΕΕ και ΔΝΤ.

Ήδη κάποιοι κλάδοι ανακοίνωσαν ότι ξεκινάνε από 1/11 και άλλοι από τη Δευτέρα (Μετρό και μέσα σταθερής τροχιάς – με απεργία όλη τη επόμενη εβδομάδα, ΟΤΑ με καταλήψεις δημαρχείων και αμαξοστασίων, νοσοκομεία κ.λπ.) 

Την ώρα που ο κόσμος χάνεται, την ώρα που αφανίζεται η ζωή μας και η  άθλια συγκυβέρνηση τρίζει εξαιτίας της σκληρότητας των νέων μέτρων αντί η ΔΟΕ να σημάνει συναγερμό και να καλέσει σε έκτακτες Γενικές συνελεύσεις παντού με μέτρα για τον ξεσηκωμό του κλάδου και όλης της κοινωνίας, η πλειοψηφία της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ σκέφτεται τις εκλογές των αιρετών και αποπροσανατολίζουν από την απεργία! Με τις ψήφους των ΠΑΣΚ –ΔΑΚΕ και ΕΣΑΚ (ΠΑΜΕ)! αντί για αναβολή ζήτησαν επίσπευση των εκλογών στις 5 Νοέμβρη!!! και το υπουργείο έτρεξε αμέσως να αποδεχτεί το αίτημα!
Υπουργείο και καθεστωτικός συνδικαλισμός,  μας στέλνουν άρον-άρον στις κάλπες υπονομεύοντας την οργάνωση της απεργίας και  την αποφασιστική μάχη για την ανατροπή των μέτρων.
Με το μυαλό στην αναγκαία απάντηση του κινήματος, για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου