Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΑΑΚ Αριστοτέλη/Παρεμβάσεις: Εξαγγέλλουν προκήρυξη απολύσεων από τον ΑΣΕΠ; Δεν θα τους αφήσουμε! Κινητοποίηση Δευτέρα 4/3, στις 14.00 στο κτήριο του ΑΣΕΠ! Γιατί η μαχόμενη εκπαίδευση αγωνίζεται μέχρι τη νίκη!

Αύριο το μεσημέρι, Δευτέρα 4/3, κινητοποίηση στο κτήριο του ΑΣΕΠ στις 14.00! Ποιος είπε ότι θα αποδεχτούμε να εξαγγείλει ο ΑΣΕΠ προκήρυξη και να πετάξει από την εκπαίδευση χιλιάδες εκπαιδευτικούς με βάση τον νόμο του "προσοντολογίου"; Ηττήθηκαν όσοι αγνόησαν το μαχόμενο εκπαιδευτικό κίνημα! Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει; Δεν κιοτεύει, δεν υπογράφει, δεν συμβιβάζεται... δεν είναι εδώ για να αποδέχεται ως αναπότρεπτη τη βαρβαρότητα ούτε για να βγάζει απλώς συμπεράσματα... είναι εδώ και θα παλεύει πάντα για τη νίκη!Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώναΓια:

· Κατάργηση του προσοντολόγιου των απολύσεων και της αξιολόγησης
· Αγώνα ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις Κυβέρνηση – ΕΕ – ΟΟΣΑ
· Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με τον άμεσο διορισμό όλων αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία
· Στελέχωση όλων των δομών Ειδικής Αγωγής με μόνιμους διορισμούς- Όχι στις Ομαδες Εκπαιδευτικής Υποστήριξης

Μαζί με σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα κλιμακώνουμε τον αγώνα μέχρι τη Νίκη για

ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
· για πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

· για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους – ενάντια στις απολύσεις και την ελαστική εργασία

· για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια

Συναδέλφισσα και συνάδελφε,
Το μεγάλο αγωνιστικό ποτάμι της εκπαίδευσης που το Γενάρη τάραξε την κοινωνία και πρόβαλε την απαίτηση για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών πρέπει να συνεχίσει και να ενωθεί με κάθε ρεύμα αντίστασης και αγώνα.

Το εκπαιδευτικό κίνημα ακύρωσε τους νόμους Αρσένη και Διαμαντοπούλου – τώρα μπορούμε να επιβάλουμε να μην υλοποιηθεί το προσοντολόγιο

Να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τη Νίκη

Να μη λείψει κανείς

Συμμετέχουμε, στηρίζουμε την προσπάθεια συντονισμού ταξικών αγωνιστικών σωματείων από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – τα σωματεία που πήραν την πρωτοβουλία για την απεργία στις 1 ΝοέμβρηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου