Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις) Διακήρυξη και Ψηφοδέλτιο


Νόμος μας το δίκιο των πολλών
  • τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών
  • τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών
Δρόμος μας
  • καμιά συναίνεση, ανοχή, συνδιαχείριση
  • ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης ΕΕ-ΟΟΣΑ-ΔΝΤ- κεφαλαίου, της κοινωνικής λεηλασίας και βαρβαρότητας
  • του φτηνού, ευέλικτου, σχολείου της αγοράς, της παιδαγωγικής και μορφωτικής οπισθοδρόμησης, της επιδείνωσης των εργασιακών δικαιωμάτων και των συνθηκών εργασίας, 
  • των σχολείων πολλών ταχυτήτων
  • Όχι στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση των σχολείων

Πράξη μας οι συλλογικοί ανυποχώρητοι αγώνες




Συμμετέχουν- Στηρίζουν:

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση του συλλόγου «Αριστοτέλης»

Εκπαιδευτική Παρέμβαση του Α΄ συλλόγου Αθηνών

Ανεξάρτητη Παρέμβαση του συλλόγου «Αθηνά»

«Δάσκαλοι σε Kίνηση» του συλλόγου «Παρθενώνας»

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση του συλλόγου «Ρ. Ιμβριώτη»

Εκπαιδευτικοί σε δράση του συλλόγου Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση του συλλόγου «Μακρυγιάννης»

Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε


Παντού και πάντα...…Άμμος στα γρανάζια τους



Η μαχόμενη εκπαίδευση δίνει την απάντησή της: 



  • στον αντιδραστικό ρόλο της διοίκησης που καταργεί δικαιώματα, επιτίθεται για να επιβάλλει τις αντιεκπαιδευτικές επιλογές της, αποκρύβει, αυθαιρετεί, ρουσφετολογεί 
  • στον κρατικό κυβερνητικό συνδικαλισμό και τους αιρετούς του 

Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ) είναι όργανα διοίκησης, στα οποία την πλειοψηφία έχουν τα διορισμένα μέλη. Ο κυβερνητικός και κομματικός έλεγχος είναι πλήρης, εφαρμόζουν και υλοποιούν τις επιλογές και τις επιταγές της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής. Διοικητικές πράξεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, τοποθετήσεις, κ.λπ. εξαρτώνται από το ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας των ΠΥΣΠΕ. 



Οι φετινές εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων γίνονται υπό το φως του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το οποίο έφερε νέα φοροεπιδρομή, αντιδραστικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων στην υγεία και την παιδεία, καταβαράθρωση μισθών και συντάξεων. Η «αριστερή» συγκυβέρνηση επέλεξε, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις των μνημονίων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), να επιζητήσει το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης προς όφελος της ολιγαρχίας του πλούτου. Υλοποιεί στο έπακρο τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ., βυθίζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας στην εξαθλίωση, στη φτώχια, στην ανεργία. 


Οι περικοπές των μνημονίων αγγίζουν και το χώρο της εκπαίδευσης. Η «επιστροφή στην κανονικότητα» του υπουργού παιδείας είναι οι μηδενικοί διορισμοί, οι μειωμένες προσλήψεις αναπληρωτών, οι εργασιακές σχέσεις λάστιχο, η καταπάτηση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών, τα κενά που παραμένουν ακόμη και σήμερα, οι μειωμένες δαπάνες για την παιδεία και η αναζήτηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και χορηγών για τη λειτουργία των σχολείων. 

Το «νέο σχολείο» της Διαμαντοπούλου αντικαταστάθηκε με δύο υπουργικές αποφάσεις από τον «ενιαίο τύπο ολοήμερου σχολείου» του Φίλη στο δημοτικό σχολείο και στο νηπιαγωγείο. Ο νέος τύπος σχολείου λειτουργεί ως κόφτης στην εκπαίδευση, αποτελεί μηχανισμό εξοικονόμησης και δημοσιονομικής προσαρμογής στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι το σχολείο των περικοπών το φτηνό, ευέλικτο, πολυδιασπασμένο σχολείο της «αγοράς», των αποσπασματικών δεξιοτήτων, των στείρων πληροφοριών, που θα προετοιμάζει ανάλογα και τους μαθητές του ώστε να αποτελέσουν το φθηνό, ευέλικτο εργατικό δυναμικό που θα θυσιάζεται στο βωμό του κέρδους και της εκμετάλλευσης της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Το ωρολόγιο πρόγραμμα διαμορφώνεται και αναδιαμορφώνεται με βάση τους μνημονιακούς περιορισμούς, επιδιώκει να μηδενίσει τα εκπαιδευτικά κενά, οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες αναπληρωτές ενώ οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της μετακίνησης. 

Τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, οι εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών συνθλίβονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών. Η επιχειρηματικοποίηση και ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης παρά τις αντίθετες δηλώσεις, δρομολογείται μέσα από την «αυτονομία» της σχολικής μονάδας και προωθείται από τα πορίσματα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Ταυτόχρονα η αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, βασική απαίτηση ΟΟΣΑ, επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την ενεργοποίηση της ΑΔΙΠΔΕ. 

Το ανεξάρτητο ριζοσπαστικό ρεύμα 

Οι Ανεξάρτητες Αγωνιστικές Κινήσεις- Παρεμβάσεις της Α΄ Αθήνας, που συμμετέχουμε στο δίκτυο των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων Π.Ε. δίνουμε τη μάχη μέσα στους συλλόγους διδασκόντων, τη γενική συνέλευση, τη διαδήλωση, για να ανατρέψουμε την αντιεκπαιδευτική, αντεργατική πολιτική. Μοναδικός δρόμος για την διασφάλιση, τη διεκδίκηση και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων αποτελεί η συλλογική δράση και όχι η συνδιαχείριση της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής μέσα στα όργανα της διοίκησης. 

Η συμμετοχή μας στο ΠΥΣΠΕ Αθήνας λειτούργησε συμπληρωματικά και ενισχυτικά με τη συλλογική αγωνιστική δράση όλο το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα, στις μάχες και τις συγκρούσεις ενάντια σε ένα ανεξέλεγκτο αυταρχισμό και επίδειξης δύναμης και αυθαιρεσίας από τη μεριά της διοίκησης. 

· Δώσαμε τη μάχη και καταφέραμε να κοντράρουμε, σε σημαντικό βαθμό, τις αυθαιρεσίες και να αναχαιτίσουμε τις αντιεκπαιδευτικές επιλογές. Με όλες τις αδυναμίες και τις παραλείψεις του, το ανεξάρτητο ταξικό ρεύμα, μέσα και έξω από το ΠΥΣΠΕ, λειτούργησε σαν άμμος στα γρανάζια των μηχανισμών της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής. 

· Μπλοκάραμε, με βάση τις αποφάσεις των Συλλόγων μας, τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ για τη διαπίστωση κενών και πλεονασμάτων και το χαρακτηρισμό των υπεραρίθμων υλοποιώντας και την απόφαση του συνεδρίου της ΔΟΕ. Προχωρήσαμε και σε κατάληψη της Διεύθυνσης και μπλοκάρισμα όλων των υπηρεσιών της. Καταγγείλαμε τον Δ/ντή εκπαίδευσης για την υλοποίηση των παραπάνω με προσωπικές αποφάσεις. 

· Υπερασπιστήκαμε τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μαζί με τα εκπαιδευτικά σωματεία, διεκδικώντας να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά. 

· Ενημερώσαμε με τακτικές ανακοινώσεις τους συναδέλφους για τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ υπερασπιζόμενοι πάντα τη θέση των συλλόγων εκπαιδευτικών. 

· Υπερασπιστήκαμε τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών καταψηφίζοντας και καταγγέλλοντας κάθε ενέργεια που παραβίαζε τη νομοθεσία και καταπατούσε τις εργασιακές μας σχέσεις. Τη μάχη να καλυφθούν οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία, να γίνουν με βάση τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας. Να μην προχωρήσουν προσπάθειες συγχώνευσης τμημάτων, να αντιστοιχεί ένας δάσκαλος σε κάθε τμήμα, να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί στα ολοήμερα σχολεία. 

· Δώσαμε τη μάχη να μη μετακινηθούν οι εκπαιδευτικοί, ως πλεονάζοντες από το ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας σε άλλα ΠΥΣΠΕ μαζί με τους συναδέλφους και τους τοπικούς συλλόγους. Η επιβολή της μετακίνησης με κάθε τρόπο εκπαιδευτικών από το Α’ ΠΥΣΠΕ Αθήνας οδήγησε την κυβέρνηση σε απίστευτες μεθοδεύσεις και ενέργειες καταργώντας στην ουσία οποιαδήποτε διαδικασία και νομιμότητα. Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία. Έγινε στη μεγαλύτερη διεύθυνση και αποτελούσε ένα σαφές μήνυμα δηλώνοντας τους πως στην εποχή των μνημονίων, δεν υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα και οι εκπαιδευτικοί αποτελούν μπαλάκι στα χέρια της διοίκησης που μπορεί να τους μετακινεί όποτε θέλει και για όσο θέλει. 

· Επιδιώξαμε και καταφέραμε να δημοσιοποιούνται όλα τα λειτουργικά κενά.. 

· Ενημερώναμε τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους της Α’ Αθήνας για τις συνεδριάσεις του υπηρεσιακού συμβουλίου και έτσι αναγκάστηκαν και αιρετοί που είχαν εκλεγεί με άλλα ψηφοδέλτια να το κάνουν. 

· Βρεθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους που διώκονταν και πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. 

· Εφαρμόσαμε την εναλλαγή στη θέση του αιρετού και δεσμευόμαστε να υπάρξει αλλαγή και των δύο αιρετών μας για την επόμενη διετία. 

· Επιβάλαμε στη Διοίκηση την εφαρμογή της ισονομίας και την ίση μεταχείριση των εκπαιδευτικών και καταγγείλαμε τις διαπιστωμένες παρανομίες και αυθαιρεσίες της Διοίκησης. 

· Δώσαμε ξανά υπόσταση και περιεχόμενο στο ρόλο του αιρετού ως εκπροσώπου των εργαζόμενων εκπαιδευτικών που υπερασπίζεται τα εργασιακά τους δικαιώματα απέναντι στις αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό της διοίκησης, και όχι ως το μακρύ χέρι της διοίκησης που συνδιαλέγεται μαζί της καταπατώντας τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών δημιουργώντας πελατειακές και ρουσφετολογικές εξαρτήσεις. 

Δε διεκδικούμε το αλάθητο. Άλλωστε, έχουμε πλήρη επίγνωση ότι το κράτος, έχοντας την πλειοψηφία στο ΠΥΣΠΕ εφαρμόζει με ευλάβεια την πολιτική τους. Κάθε φορά που υπήρξαν κατακτήσεις ή ρωγμές έγιναν κάτω από τη σαφή κινητοποίηση των συλλόγων και των εκπαιδευτικών που με τη μαχητική τους παρουσία επέβαλαν τη θέλησή τους. 

Διεκδικούμε τον αιρετό στο Α’ ΠΥΣΠΕ

Διεκδικούμε τον αιρετό στο Α’ ΠΥΣΠΕ Αθήνας που ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ: 

...πάντα μαζί με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών, τις Γενικές τους Συνελεύσεις: 

- Για δυναμική εναντίωση στο νέο σχολείο της αγοράς, στην παιδεία του μνημονίου, που καταδικάζει την εκπαίδευση και τους μαθητές σε παιδαγωγική και μορφωτική οπισθοδρόμηση. Για να μη γίνονται οι αιρετοί γρανάζι του αυταρχικού μηχανισμού της διοίκησης, άλλοθι για την κάλυψη της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής. 

- Τα όργανα αυτά δεν είναι άβατο για μας, η συμμετοχή μας στα υπηρεσιακά συμβούλια δεν έχει ως σκοπό τη συνδιαχείριση της κυβερνητικής, αντιεκπαιδευτικής πολιτικής αλλά την υπεράσπιση των εργασιακών, συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, των μορφωτικών – εκπαιδευτικών δικαιωμάτων και αναγκών των μαθητών και της δημόσιας, δωρεάν εκπαίδευσης, Δεν γινόμαστε γρανάζι της διοίκησης, παλεύουμε για την απόκρουση, αποτροπή και μπλοκάρισμα κάθε αντεργατικής, αντιεκπαιδευτικής προσπάθειας της διοίκησης μέσα κυρίως, από την ενεργοποίηση του ίδιου του μαζικού κινήματος. 

- Δε συναινούμε σε καμιά συγχώνευση, κατάργηση σχολείου, σε καμιά κατάργηση των ορίων των σχολείων, σε καμιά σύμπτυξη τμημάτων ή αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα. Σε κάθε περίπτωση (π.χ. λειτουργικού κενού, άδεια μακράς διάρκειας κ.λπ.) απαιτούμε πρόσληψη νέου εκπαιδευτικού. 

- Δεν αποδεχόμαστε την παραβίαση του διδακτικού και εργασιακού ωραρίου κάθε συναδέλφου που διδάσκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την προσχολική αγωγή, τις πολλαπλές μετακινήσεις από σχολείο σε σχολείο των συναδέλφων ειδικοτήτων. 

- Δεν αποδεχόμαστε καμία μετακίνηση εκπαιδευτικού εκτός ΠΥΣΠΕ. Κανένας εκπαιδευτικός δεν πλεονάζει στην Α’ Διεύθυνση. Η κάλυψη των κενών δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών. Δεν αποδεχόμαστε την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Το μοντέλο του εκπαιδευτικού -λάστιχο που θέλουν να επιβάλλουν. 

Στη σημερινή εποχή του μνημονίου, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε θα αποδεχτούμε αλλά θα αντιπαλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις οποιαδήποτε προσπάθεια εφαρμογής της αξιολόγησης και οποιαδήποτε προσπάθεια απόλυσης εκπαιδευτικού. Οι αιρετοί που θα επιλεγούν στο σημερινό πολιτικό περιβάλλον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να υπηρετούν τις συλλογικές αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, των Δ.Σ. των συλλόγων, να ενημερώνουν δημόσια για τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ, να υπερασπίζονται τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ




Αθανασόπουλος Αλέξης, 67ο Δ.Σ. Αθηνών



Αθανασόπουλος Νικόλαος, 8ο Δ.Σ. Ζωγράφου 

Αθανασούλα Ανθή, 162ο Δ.Σ. Αθηνών 

Αλεξανδράκης Τάσος, 89ο Δ.Σ. Αθηνών 

Αντωνίου Ανδρέας, 120ο Δ.Σ. Αθηνών 

Αφατίδου Στέλλα, 81ο Δ.Σ. Αθηνών 

Βουμβάκη Αιμιλία, 75ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γεωργαντζής Αργύρης, 35ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γεωργιόπουλος Γεώργιος, 91ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γιαννάκης Νίκος, 144ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γιαννόπουλος Γιώργος, 76ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γλωσσιώτης Γιώργος, 135ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γούνας Παναγιώτης, 20ο Δ.Σ. Αθηνών 

Γράφου Ματίνα, 144o Δ.Σ. Αθηνών 

Δίπλα Αναστασία, 31ο ΝΗΠ. Αθηνών 



Διαμαντοπούλου Αρετή, Α' ΚΕΔΔΥ Αθήνας 


Ευθυμίου Ιωάννα, 36ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ζαρκινού Βάσω, 15ο ΝΗΠ. Ηλιούπολης 

Θαλάσση Έφη, 9ο Δ.Σ. Ηλιούπολης 

Θεοδωρίδου Βούλα, 135ο Δ.Σ. Αθηνών 

Θεοδωρόπουλος Θόδωρος, 38ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ιακωβίδης Δημήτρης, 66ο Δ.Σ. Αθηνών 

Καβακλής Λουκάς, 144ο Δ.Σ. Αθηνών 

Καλύβα Μαρία, 58ο Δ.Σ. Αθηνών 

Κανελλοπούλου Δώρα, 20ο Δ.Σ. Αθηνών 

Καρυωτάκη Μαρία, 76ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Κασβίκη Βιβή, 108ο Δ.Σ. Αθηνών 

Κατσορίδα Βαρβάρα, 134ο Δ.Σ. Αθηνών 

Κιλουκιώτου Φωτώ, 104ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Κλιάφα Άρτεμις, 1ο Δ.Σ. Αθηνών 

Κοντοθανάση Λιλούδα, 125ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Κουρκούνης Γιώργος, 28ο Δ.Σ. Αθηνών 

Κωλέτσου Χριστίνα, 65ο Δ.Σ. Αθηνών



Μάζαρης Βασίλης, 8ο Δ.Σ. Ζωγράφου 


Μαναγλιώτου Αργυρώ, 8ο Δ.Σ. Αθηνών 

Μαριόλης Δημήτρης, 12ο Δ.Σ. Αθηνών 

Μαυραγάνη Γεωργία, 52ο Δ.Σ. Αθηνών 

Μιλτσακάκης Μιχάλης, 1ο Δ.Σ. Καισαριανής 

Μπαλτάς Χαράλαμπος, 35ο Δ.Σ. Αθηνών 

Μπεβούδα Βασιλική, 82ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Μπερμπατιώτη Δήμητρα, 120ο Δ.Σ. Αθηνών 

Μπιχαρικοπούλου Εύη, 4ο Δ.Σ. Ηλιούπολης 

Μπογιατζή Σοφία, 2ο Δ.Σ. Ζωγράφου 

Μότσιου Σπυριδούλα, 38ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Νασιόπουλος Δημήτρης, 59ο Δ.Σ. Αθηνών 

Νικολάου Βάσω, 49ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ντόνα Κατερίνα, 26ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ξύδης Γεώργος, 4ο Δ.Σ. Αθηνών 

Πανάγου Μαρίνα, 144ο Δ.Σ. Αθηνών 

Παπαγεωργοπούλου Σοφία, 127ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Παπαδάκη Μαγδαληνή, 14ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Παπαποστόλου Ελένη, 12ο Δ.Σ. Αθηνών 

Παπαχριστοδούλου Νάσια, 132ο Δ.Σ. Αθηνών 

Παπουτσής Δημήτρης, 8ο Δ.Σ. Αθηνών 

Παραφόρου Άντα, 5ο Δ.Σ. Γαλατσίου 

Πριμικύρη Ευαγγελία, 3ο Δ.Σ. Ζωγράφου 

Προκόπη Αδριανή, 77ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ρέππα Ντίνα, 63o Δ.Σ. Αθηνών 

Σακελαροπούλου Αθηνά, 144ο Δ.Σ. Αθηνών 

Σαπρανίδου Σωτηρία, 49ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Σκοπελίτου Μαρία -Ειρήνη, 79ο Δ.Σ. Αθηνών 

Σκόρδου Ανδριάνα, 8ο Δ.Σ. Αθηνών 

Σουρβίνος Χρύσανθος, 2ο Δ.Σ. Γαλατσίου 

Σούλιου Δήμητρα, 28ο Δ.Σ. Αθηνών 

Σπηλιοπούλου Κατερίνα, 8ο Δ.Σ. Ζωγράφου 

Στενού Μάγδα, 52ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Στεφανοπούλου Έλενα, 57-61ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ταζοπούλου Στεργιανή, 132ο Δ.Σ. Αθηνών 

Ταρλά Μαρία, 12ο Δ.Σ. Αθηνών 

Τέλλιου Χρύσα, 62ο Δ.Σ. Αθηνών 

Τζιουβάρας Σωτήρης, 77ο Δ.Σ. Αθηνών 

Τουρλούπης Κώστας, 93ο Δ.Σ. Αθηνών 

Τούλη Σοφία, 12ο ΝΗΠ. Γαλατσίου 

Τούντα Βούλα, 1ο Δ.Σ. Γαλατσίου 

Τραχανά Ελένη, 108ο Δ.Σ. Αθηνών 

Τσαγκαράτου Αιμιλία, 76ο Δ.Σ. Αθηνών 

Φάκου Αιμιλία, 47ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Φλίνδρη Αμαλία, 113ο Δ.Σ. Αθηνών 

Φόβου Μαρία, 36ο Δ.Σ. Αθηνών 

Χαλβατζιδάκης Δημήτρης, 125ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Χαλικιά Τατιάνα, 52ο Δ.Σ. Αθηνών 

Χλιβερού Κωνσταντίνα, 140ο ΝΗΠ. Αθηνών 

Χριστάκου Κατερίνα, 21ο Δ.Σ. Ηλιούπολης 

Χρυσόμαλλου Εύα, 134ο Δ.Σ. Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου