Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Bloody Gina υποψήφια για την ηγεσία της CIA υποσχέθηκε να μην επαναλάβει τα προγράμματα βασανιστηρίων

Η CIA δεν θα επαναλάβει το πρόγραμμα των εξαντλητικών ανακρίσεων όπου εφάρμοσε για άλλη μια φορά τεχνικές βασανιστηρίων, "διαβεβαίωσε" σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου η Τζίνα Χάσπελ, την οποία επέλεξε, όχι τυχαία για τις στοχεύσεις της αμερικανικής πολιτικής, ο Ντόναλντ Τραμπ ως επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.



Έτσι λοιπόν, αυτή που ήταν υπεύθυνη για μυστικές φυλακές, εκτεταμένα και διαρκή βασανιστήρια και προγράμματα βασανιστηρίων, η επονομαζόμενη στο σινάφι της με υπερηφάνεια, αιματοβαμμένη Τζίνα(bloody Gina), αυτή λοιπόν έχει το ηθικό ανάστημα να διαβεβαιώνει το ανώτερο νομοθετικό σώμα της μεγαλύτερης υπερδύναμης:




«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την προσωπική και ανεπιφύλακτη δέσμευσή μου ότι υπό τη διοίκησή μου, η CIA δεν θα επαναλάβει ένα τέτοιο πρόγραμμα ανακρίσεων και κράτησης και συνέχισε:

«Ο ηθικός μου κώδικας(!!!) είναι σταθερός. Δεν θα επιτρέψω στη CIA να συνεχίσει δραστηριότητες που θα κρίνω πως είναι ανήθικες, ακόμα κι αν ήταν τεχνικά νόμιμες. Δεν θα το επιτρέψω σε καμία περίπτωση» τόνισε, απαντώντας σε έναν γερουσιαστή που τη ρώτησε εάν θα συμμορφωνόταν σε μια διαταγή του προέδρου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτή που έχει βάψει τα χέρια της στην κυριολεξία στο αίμα, τον τρόμο, τον σαδισμό και την ανηθικότητα διαβεβαιώνει με ηθικό ανάστημα!

Η Τζίνα Χάσπελ, η οποία υπηρέτησε 33 χρόνια στους κόλπους της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνιας, ήταν επικεφαλής μιας μυστικής φυλακής της CIA στην Ταϊλάνδη και δεν ξέρουμε που αλλού, όπου οι κρατούμενοι για τους οποίους υπήρχαν υποψίες ότι είναι μέλη της Αλ Κάιντα υπόκειντο συχνά σε βασανιστήρια. Παρά και ενάντια στις εντολές κατέστρεψε όλες τις βιντεοσκοπήσεις που γίνονταν για να προστατέψει τον εαυτό της, τους συνεργάτες της όπως και τη CIA από την παγκόσμια κατακραυγή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κόλιν Πάουελ, τότε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, με πληροφορίες που λήφθηκαν από βασανιστήρια σε μυστικές φυλακές, μιλούσε για αποδείξεις ύπαρξης χημικών και βιολογικών όπλων, για να δικαιολογήσει την επέμβαση στο Ιράκ όπου φυσικά δεν βρέθηκε τίποτα.

Το σήμα που δίνεται σε όλο τον κόσμο και στις ΗΠΑ πρώτα από όλα είναι ότι δεν πρόκειται να έχουμε κανένα ηθικό φραγμό για να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Οι επιθέσεις και οι δολοφονίες, ανοικτές και μυστικές, θα είναι ο κανόνας και τα σύννεφα του πολέμου θα ολοένα και θα πυκνώνουν.

Νίκος Πυλιώτης


Πηγή: Consortiunews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου