Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Α’ ΠΥΣΠΕ Αθήνας


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»
           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!
ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στήριξαν μαζικά τα ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής. Η μεγάλη δίδυμη πτώση ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, η ήττα τους και η μαζική απώλεια αιρετών είναι αποτέλεσμα της καταδίκης της κοινωνικής καταστροφής που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί. Είναι έκφραση της συσσωρεμένης οργής και της αγανάκτησης της βάσης των εκπαιδευτικών απέναντι στην κοινωνική λεηλασία και βαρβαρότητα, απέναντι στη νέα επίθεση από τη συγκυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. ενάντια στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Α’ ΠΥΣΠΕ Αθήνας
Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις
εκλέγουν τον ένα από τους δύο αιρετούς του Α’ ΠΥΣΠΕ Αθήνας



*Στην παρένθεση είναι οι αριθμοί από τις προηγούμενες εκλογές

Η εκλογή αιρετών από το ανεξάρτητο αξικό ρεύμα, με ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων, σε όλη την Αττική στην εποχή των μνημονίων, όπου τα ΠΥΣΠΕ, αναλαμβάνουν τη «βρώμικη δουλειά» για να στηθεί το αυταρχικό σχολείο, να στηριχθεί η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, να παραβιαστούν εργασιακά δικαιώματα, να επιβληθεί η υποχρεωτική μετάθεση των εκπαιδευτικών, να προχωρήσουν οι συμπτύξεις – συγχωνεύσεις τμημάτων για τις «ανάγκες» της υπηρεσίας, η ουσιαστική κατάργηση των οργανικών θέσεων με την αναγωγή σε ώρες εκπαιδευτικών αντί για τμήματα μαθητών  τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα υπηρετούν σε κάθε σχολείο, είναι άμμος στα γρανάζια των σχεδιασμών της κυβέρνησης και του κρατικού συνδικαλισμού.
Οι ανεξάρτητες αγωνιστικές κινήσεις, παρεμβάσεις της  Α΄ Αθήνας, που συμμετέχουμε στο δίκτυο των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων Π.Ε. δίνουμε τη μάχη για να ανατρέψουμε την αντιεκπαιδευτική πολιτική και όχι για να τη συνδιαχειριστούμε σε αδιαφανή και στεγανοποιημένα όργανα. Οι αγώνες δίνονται στο σύλλογο διδασκόντων, στη Γενική Συνέλευση, στη διαδήλωση και τα εργασιακά δικαιώματα διασφαλίζονται μέσα από τη συλλογική δράση και διεκδίκηση.
Η παρουσία της μαχητικής ριζοσπαστικής φωνής στα υπηρεσιακά συμβούλια, θα ρίξει φως στους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας, θα είναι από την επόμενη ημέρα η άμμος στα γρανάζια του αντιεκπαιδευτικού μηχανισμού πειθάρχησης, χειραγώγησης και εκμαυλισμού συνειδήσεων.
6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ 11.00 ΜΟΥΣΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου