Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αθώοι οι τρεις συλληφθέντες συνδικαλιστές της Θεσσαλονίκης

Νίκη του κινήματος ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και την καταστολή των συνδικαλιστικών ελευθεριών!!! Αθώους έκρινε το δικαστήριο τους οι τρεις συλληφθέντες συνδικαλιστές, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος δάσκαλος Θανάσης Αγαπητός, για τα γεγονότα με τον Γερμανό πρόξενο. Οι γκανγκστερικές συλλήψεις αγωνιστών, η κρατική βία και η καταστολή δεν μας τρομάζουν. Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους!!!

Το δικαστήριο αποφάσισε να αθωώσει τους τρεις κατηγορούμενους διαδηλωτές.Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως δεν προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία και από τις μαρτυρίες ότι τελέστηκαν τα αδικήματα για τα οποία οι τρεις κατηγορούνται (κατηγορίες της παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης)

Τεράστια ήταν η συμπαράσταση από τον κόσμο και απο οργανωμένους φορείς η οποίοι με επευφημίες δέχτηκαν την απόφαση

Οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρέθηκαν απο την αρχή της πολύωρης δίκης κατα τη 1 το μεσημέρι για να συμπαρασταθούν στους τρεις συλληφθέντες αντιμετώπησαν μεγάλο κλίμα τρομοκρατίας καθώς η αστυνομία που υπήρχε μέσα στην αίθουσα δεν αφήνε να κινηθούν ακόμα και για να κάτσουν στις θέσεις τους.

Απόσπασμα από το τέλος της απολογίας του Θανάση Αγαπητού

«Το δηλώνω ρητά: Δεν πρόκειται να καθίσω σπίτι μου και να βλέπω από την τηλεόραση αυτούς που μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου