Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»
           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,
ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ,
ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/11 η Γ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Αριστοτέλης» και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
    Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η τιμή να αναδείξετε για άλλη μια φορά την Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση σε πρώτη δύναμη στις εκλογές για το Δ.Σ., δίνοντας της 4 έδρες από τις 7, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά για ένα συνδικάτο που θα πρωταγωνιστήσει σε πραγματικούς αγώνες ανατροπής, θα πρωτοστατήσει στην οργάνωση της πάλης, θα συγκρουστεί με το διοικητικό μηχανισμό για να υπερασπιστεί κάθε συνάδελφο απέναντι στις απειλές και τους εκβιασμούς. Θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή για να μην περάσει η αξιολόγηση που χειραγωγεί και απολύει, για να μην κυριαρχήσει ο φόβος και η υποταγή στις άνωθεν εντολές. Τα σωματεία σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειάζεται να πάρουν οριστικό διαζύγιο με τον κρατικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, τον επαγγελματικό συνδικαλισμό της υποταγής που αναπνέει στα υπουργικά γραφεία κι αγνοεί τις αγωνίες και τους αγώνες της μαχόμενης εκπαίδευσης. Το επόμενο διάστημα με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα συναντηθούμε με τις λαϊκές συνελεύσεις των γειτονιών μας, τη λαϊκή συνέλευση Σεπόλια-Κολωνού-Ακ. Πλάτωνος, τη λαϊκή συνέλευση στα Θυμαράκια, τη λαϊκή συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, τα σωματεία και τις ΕΛΜΕ. Θα συντονιστούμε με άλλα σωματεία δημόσιου κι ιδιωτικού τομέα για το ξεδίπλωμα αποφασιστικών αγώνων νίκης κι όχι διαμαρτυρίας.  
Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:




Για Δ.Σ.
Νοέμβριος 2012



2012 (%)


Για Δ.Σ.
Νοέμβριος 2011

  Για αντιπροσώπους στην 80η Γ.Σ.
Μάιος 2011

Ψήφισαν


934


896

812

Άκυρα Λευκά


88


9,4%

104

69 

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση (Παρεμβάσεις)

471 (4 έδρες)

50,4%

409 (4 έδρες)

 273
(3 αντιπρ.)

ΔΑΚΕ

151 (1 έδρα)

16,1%

215 ( έδρες)

217
(3 αντιπρ.) 

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ

118 (1 έδρα)

12,6%

108 (1 έδρα)

 100 (1 αντιπρ.)

ΠΑΣΚ

56 (1 έδρα)

6%

60 (- έδρα)

83 (1 αντιπρ.)

ΠΕΙΡΑΤΕΣ

    50 (-)

5,4

-

-


  Ευχαριστούμε όλους τους/τις συναδέλφους που στηρίζουν κι ενισχύουν κάθε προσπάθεια για ένα σύλλογο μακριά από τις λογικές της αδράνειας και της ήττας, που ξεδιπλώνει τη δράση του με αυτοτέλεια από το κράτος και τους μηχανισμούς του, με μοναδική δέσμευση την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της εκπαίδευσης, με αγωνιστικότητα, ταξική ενότητα και ανασυγκρότηση.
 Η Γ.Σ. υπερψήφισε τα πεπραγμένα. Στο σύλλογό μας λειτουργεί επιτροπή αγώνα με πολύ πλούσια δράση όλο το προηγούμενο διάστημα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σ’ αυτή, να πάρουν την υπόθεση των αγώνων και της ενημέρωσης στα χέρια τους. Θεωρούμε ότι οι αποφάσεις της Γ.Σ. του συλλόγου είναι πολύ σημαντική δέσμευση για τη δράση του επόμενου Δ.Σ. και της επιτροπής αγώνα.

Παλεύουμε για ζωή αξιοβίωτη, για ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση
Όλα σε όλους κι όχι πολλά σε λίγους

Στις καθημερινές μας αντιστάσεις και στους δρόμους του αγώνα
θα κριθεί ξανά το δίκιο!

Η αναμέτρηση συνεχίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου