Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Επαναπροκήρυξη τώρα! Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη! Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΔΟΕ, Τρίτη 5/3

Για 11η φορά το ΥΠΑΙΘΑ διαλέγει τον δρόμο των δικαστηρίων. Σήμερα Τρίτη εκδικάζεται νέα αγωγή κατά της Απεργίας Αποχής από την ατομική αξιολόγηση, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τους εκπαιδευτικούς μετά την στα δικαστήρια η ΑΑ από την ατομική αξιολόγηση! Απόδειξη ότι το ΥΠΑΙΘΑ μόνο με την ποινικοποίηση των αγώνων ελπίζει να κάμψει την αντίσταση των εκπαιδευτικών πανελλαδικά. Η απάντηση οφείλει να είναι μια.


Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη! Επαναπροκήρυξη από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ ΟΛΜΕ, απεργιακή κλιμάκωση σε πανεκπαιδευτικό αγώνα με πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 8η Μάρτη που ψηφίζεται και το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ήδη αύριο Τρίτη 5/3, συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ της ΔΟΕ.
Ως Παρεμβάσεις ήδη έχουμε προτείνει επαναπροκήρυξη της ΑΑ και προκήρυξη 24ωρης απεργίας για 8η Μάρτη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, την αξιολόγηση, την εμπορευματοποίηση, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...

Να ενώσουμε τις αντιστάσεις σε όλη την εκπαίδευση, να συμβάλει όλο το εργατικό κίνημα με πανεργατική, πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία και πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια.

Ως Παρεμβάσεις στην εκπαίδευση, στο δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα ήδη έχουμε προτείνει πανεργατική απεργία. Ειδικά στην 8η Μάρτη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ενώνουμε τον αγώνα μας για τα δικαιώματα στα κοινωνικά αγαθά, για τα δικαιώματα των αναπληρωτριών σε μητρότητα, για όλα τα δικαιώματα των ελαστικά εργαζομένων. Καμία μόνη/Κανένας μόνος!/Κανένα μόνο!

Οργανώνουμε συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα, βγαίνουμε θαρρετά στους γονείς, στην κοινωνία.

Ενώνουμε δυνάμεις με αλληλεγγύη, αγωνιστική ενότητα και μαχητικότητα!

Θα νικήσουμε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου