Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης/Aναρτήσεις μάχιμου νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αλιευμένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αναρτήσεις μάχιμου νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας

Πώς γίνεται το "κοινό κρυολόγημα" της "ήπιας Όμικρον" να οδηγεί σε κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία;

Σύμφωνα με Υπ.Υγείας και ΕΟΔΥ από 29.12 έως 01.01 είχαμε αύξηση των εισαγωγών κατά 40%.
Από τις νέες εισαγωγές το 40% είναι λόγω Όμικρον και όχι Δέλτα.
Το 90% των νέων κρουσμάτων που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες είναι Όμικρον.
Η κυβέρνηση και οι "επιστήμονες"-αυλικοί της αναδεικνύονται στους χειρότερους αρνητές όχι απλά του κορωνοϊού, αλλά της ίδιας της αντικειμενικής πραγματικότητας.
Έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τις δραματικές καταστάσεις που θα (ξανα)βιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες.
....................

Υπερδιπλασιασμός μέσα σε δέκα μέρες του ημερήσιου αριθμού νέων εισαγωγών ασθενών #COVID19 από 300 σε 650 αλλά δεν τρέχει μία, Don't Look Up
......................

Don't Look Up παιδιά, απλά φτύστε τον κόρφο σας
Τπτ, η 1η ΥΠΕ (Αθήνα) αυξάνει επειγόντως τις κλινες νοσηλείας COVID σε βάρος των άλλων παθήσεων την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μιλάει για "ήπια κι ασήμαντη παραλλαγή Omicron"
............................

Στα ΤΕΠ το αδιαχώρητο.Χωρίς εφημερία ειδικού. Ενας ειδικευόμενος παθολογίας τρέχει και δεν φτάνει.Και μιά αγροτική γιατρός στα χειρουργικά κάνει οτι μπορεί.Αλλες μέρες δεν υπάρχει ούτε αυτή.Ο ένας συνάδελφος μετα τον άλλο βγαίνουν θετικοί.Η κλινική covid επεκτείνεται διαρκώς με εφημερεύοντα συνάδελφο νευρολόγο και πιο σοβαρά περιστατικά.Μέσα σε λίγες μέρες οι νοσηλευόμενοι διπλασιάστηκαν...Ανοσία αγέλης..Kάθε τόσο μαθαίνω νέος συνάδελφος θετικός...Η covid γεμάτη..Δύσκολες μέρες.Αν λυγίσουν οι υγειονομικοί χαθήμαμε!
..............................

04/01/2022 , ΠΓΝ "Αττικόν" : 1 ειδικευόμενος γιατρός για 60 Covid-19 ασθενείς διάσπαρτους σε 3 διαφορετικές κλινικές σε διαφορετικούς ορόφους με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους. Αυτα για να μην πει κανείς ότι δεν ήξερε.
...............................................

Αν δεν οργανωθουμε να φωνάξουμε και να απαιτήσουμε δωρεάν τεστ σε δημόσιες κινητές μονάδες παντού -εκτός νοσοκομείων φυσικά που δεν μπορούν να σηκώσουν και αυτό το βάρος -και επίταξη τώρα των μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηριων με όλο τους τον εξοπλισμό και το προσωπικό που έχουν, θα μετράμε συγγενείς,φίλους και γνωστούς,που θα πεθαίνουν σπίτι τους.
Αυτά. Μετά τη χθεσινή εφημερία του Γεννηματας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου