Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Να σηκώσουμε το μπόι της αξιοπρέπειας και του αγώνα, δε θα γίνουμε σκυφτοί, άβουλοι, υποταγμένοι! Αντίσταση, Αγώνας, Ανατροπή! Τρίτη 17/5, Πρωτοδικείο (Ευελπίδων 14, κτίριο 5, αίθ.1) 12:30 Τετάρτη 18/5 απεργούμε και συγκεντρωνόμαστε έξω από τα σχολεία-εξεταστικά κέντρα στις 8:00πμ και στο ΙΕΠ στις 2:00μμ

Η Κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ βλέποντας ότι περιθωριοποιείται και απονομιμοποιείται η εκπαιδευτική πολιτική της στη συνείδηση εκπαιδευτικών γονιών και μαθητών, επιδιώκει να κόψει το φιτίλι της αντίστασης, επιστρατεύοντας δικαστές χωρίς δικαιοσύνη και τον ν. Χατζηδάκη, ώστε να βγει η απεργία των εκπαιδευτικών στις 18/5 παράνομη, καταφεύγοντας στην καταστολή και την τρομοκρατία. Σε μια επίδειξη πυγμής και ακραίου αυταρχισμού, κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ καταφεύγουν και πάλι ενάντια στην απεργία των εκπαιδευτικών για να κηρύξουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία. Οι λόγοι που επικαλείται η Κεραμέως είναι προκλητικοί! Μέχρι και την έλλειψη απόφασης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου επικαλείται για να βγάλει παράνομη μια 3ωρη στάση εργασίας! Αιδώς Αργείοι!

Να αντισταθούμε γιατί δε γλιτώνει κανείς από την καταιγίδα της Λερναίας Ύδρας των αντιεκπαιδευτικών αντικοινωνικών αποφάσεων της Κυβέρνησης, του συστήματος, που καταστρέφει ότι δημόσιο και δωρεάν υπάρχει από την εκπαίδευση και την υγεία, μέχρι τον φυσικό πλούτο και όσα μας δίνουν ζωή. Γιατί σύμφωνα με τον ν. Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να διεκδικούν, ούτε καν να σκέφτονται, αφού καταστρατηγούνται κατάφωρα τα συνδικαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε, ο φόβος να αλλάξει στρατόπεδο!

Ανυποχώρητα λοιπόν στο δρόμο του αγώνα για να ανατρέψουμε τα αντιδραστικά τους σχέδια!

Υπερασπίζουμε τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, τη δουλειά και την αξιοπρέπεια μας!

Υπερασπίζουμε τους αγώνες μας, την απεργία απέναντι στον ολοκληρωτισμό του ν. Χατζηδάκη

ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΥΠΑΙΘ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «TIME OUT» ΟΥΤΕ «ΠΑΣΟ»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Απέναντι στο κυβερνητικό δόγμα του Νόμου και της Τάξης, αντιτάσσουμε τη συλλογικότητα και τους αγώνες μας!

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν! Ο ν. Χατζηδάκη θα καταργηθεί!

-Καλούμε σε συγκέντρωση υπεράσπισης του δικαιώματος στην απεργία και τον αγώνα Τρίτη 17/5 στις 12:30 στο πρωτοδικείο, Ευελπίδων 14, κτίριο 5, αίθ. 1

-Καλούμε ΔΟΕ/ΟΛΜΕ/ΑΔΕΔΥ/ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ όλης της χώρας να προχωρήσουν σε κήρυξη νέας απεργίας για την Τετάρτη 18/5

-Τετάρτη 18/5 απεργούμε και συγκεντρωνόμαστε έξω από τα σχολεία-εξεταστικά κέντρα στις 8:00πμ και στο ΙΕΠ στις 2:00μμ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αριστοτέλης έχει για τις 18/5 κηρυγμένη στάση εργασίας (από 7/5/2022 σταλμένη στην διεύθυνση ΠΕ Α’ Αθήνας) που καλύπτει όλους τους εκπαιδευτικούς.

Στέλνουμε ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης και αγώνα!

Κανείς δεν είναι δυνατότερος από τον αποφασισμένο και οργανωμένο λαό!

Μπορούμε να νικήσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου