Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο Διονύσης Τεμπονέρας απαντά στον Κώστα Μπακογιάννη

Έμμεση απάντηση στην οικογένεια Μπακογιάννη και ειδικότερα στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη που έχει «σηκώσει» πολύ το θέμα, δίνει μετά την Βάσω Λέβα και ο γιος του δολοφονηθέντα Νίκου Τεμπονέρα, Διονύσης.Σε ανάρτηση του στο facebook o κ. Τεμπονέραςτονίζει ότι ο δολοφόνος του πατέρα του...
Γιάννης Καλαμπόκας δημοτικός σύμβουλος της Ν.Δ στη Πατρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, όχι μόνο υποστηρίχθηκε από τρεις κορυφαίους νομικούς της ΝΔ αλλά και αποφυλακίστηκε μετά από μόλις εφτά χρόνια και σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος της Εθνικής τράπεζας σε παράρτημα του Βόλου.




«Ας μιλήσουμε για τη Δεξιά λοιπόν.

Αυτή που όχι μόνο μιλά με τους δολοφόνους αλλά για αυτή που τους ενίσχυσε και υλικά και ηθικά και πολιτικά. Να θυμίσουμε στους ευερέθιστους γόνους της δεξιάς ότι ο δολοφόνος του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα, ο Γιάννης Καλαμπόκας, δικάστηκε στο Βόλο έχοντας ως συνηγόρους υπεράσπισής του τρία κορυφαία ονόματα του τότε νομικού κόσμου, όλους προερχόμενους πολιτικά από το χώρο του κόμματος της Ν.Δ. και συγκεκριμένα τους Απόστολο Ανδρεουλάκο, Κώστα Κωνσταντινίδη (καθηγητής Ποινικού Δικαίου, γνωστός από τη δίκη για το Σκάνδαλο Κοσκωτά όπου συμμετείχε σαν δημόσιος κατήγορος) και Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλο (πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ) καταδικάστηκε πρωτόδικα για φόνο εκ προμελέτης σε ισόβια δεσμά (απόφαση 22-24/93 ΜΟΔ Βόλου), ενώ αργότερα η ποινή του μειώθηκε σε 17 χρόνια και 3 μήνες (απόφαση 59/94 ΜΟΕ Λάρισας). Αποφυλακίστηκε 7 χρόνια μετά την φυλάκισή του.

Σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος της Εθνικής τράπεζας σε παράρτημα του Βόλου.
»Δικό τους το αίμα, δική τους και η ενοχή! Θα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί να θυμίζει στους φασίστες ότι η Αριστερά απολογείται μόνο στον εργαζόμενο λαό και σε κανέναν άλλο!».

Μπακογιάννης: Είναι αποκρουστικό να μιλάμε για μπλε ή κόκκινα νεκροταφεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου