Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ψήφισμα καταγγελίας για τις συλλήψεις 35 μελών του ΠΑΜΕ



1ου, 3ου, 4ου, 5ου
Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας
Κόρακα και Παπαναστασίου
Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372    
                                                                                                                                Αθήνα, 30-1-2013

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

Θέμα : Ψήφισμα καταγγελίας για τις συλλήψεις 35 μελών του ΠΑΜΕ

Ζούμε τον απόλυτο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, με το κράτος να καταπατά και να παραβιάζει κάθε δημοκρατικό-εργατικό δικαίωμα και ελευθερία.
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο σε ένα πογκρόμ διώξεων και συλλήψεων του τελευταίου διαστήματος είναι οι προσαγωγές 35 μελών του ΠΑΜΕ, συνδικαλιστών από συνδικάτα και εργατικά κέντρα που διαμαρτυρήθηκαν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού εργασίας Γ. Βρούτση σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση, καταλαμβάνοντας το γραφείο του.
Ο Γ. Βρούτσης, με απίστευτο κυνισμό υποστήριξε πως η αποδόμηση του ασφαλιστικού συστήματος που συντελείται σήμερα και ο Καιάδας που επιφυλάσσεται για χιλιάδες ασφαλισμένους, είναι αναμόρφωσή του επί το δικαιότερον εξαιτίας των πελατειακών σχέσεων του παρελθόντος!!!
Αντί να απολογηθεί ο
υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς, με συλλήψεις και προσαγωγές.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το πάζλ ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που χρησιμοποιεί την κρατική καταστολή για να λιώσει κάτω από τη σιδερένια μπότα του κάθε αντίσταση, κάθε δράση ανυπακοής και ανατροπής.

Η αυταρχική κατρακύλα της κυβέρνησης φανερώνει το μεγάλο φόβο και την ταραχή της προκειμένου να επιβάλει τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα με το ψέμα, τον εκβιασμό και την καταστολή. Το εργατικό ταξικό κίνημα, ο λαός έχει πολλές φορές αναμετρηθεί μαζί τους και δεν πρόκειται να λυγίσει. Αλυσίδες στο εργατικό λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να φορέσουν.

Να αθωωθούν όλοι οι συλληφθέντες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου